Danish
German

Selskabsmenuer

"Lad dig endelig inspirere - og har du andre ønsker, gør vi gerne vores til at matche dette... "

Se vores udvalg af selskabsmenuer herunder. Alle vores menuer er basseret på min. 25 personer.

Vi tilbyder helaftens arrangement til kr. 890,-
incl. er naturligvis øl, vand, vin, dessertvin, kaffe/te, natmad, blomster dekorationer, borddækning med stofduge og stof servietter.

Du kan frit vælge en forret, hovedret, dessert og natmad til helaftens arrangementet ( se under forretter, hovedretter, desserter, natmad)

PS. ønsker du at holde din fest eller arrangement på en tirsdag, onsdag eller torsdag, fratrækker vi 15% på vores selskabsmenuer (min.25 personer).

 

 

  • Bagt laks
    Serveret med purløgsmousseline & sprøde chips
    Hummerbisque
    Serveret med sauterede krebsehaler & urteolie
    Terrin af ungkylling
    Serveret med kompot af sæsonens tilgængelighed & sprøde ærteskud
    Fisketallerken
    Kreeret af sæsonens tilgængeligheder
    Røget kølle af krondyr
    Serveret med sauce cumberland, selleri & Waldorffcreme

    * alle forretter serveres med friskbagt brød & saltet smør.
  • Helstegt Kalvefilet
    Serveret med ristede svampe & mild pebersauce
    Filet af kronvildt
    Serveret med stegte grønne druer & brombær jus
    tillæg kr. 25,00
    Saltimbocca af kalvemørbrad
    Serveret med parmaskinke & salvie sauce
    Let sprængt spidsbryst af ungkvæg
    Serveret med ærtevariation & kalve jus
    Variation af dansk Gris (Kæbe og Filet)
    Serveret med løgkompot & estragoncreme
    Helstegt oksemørbrad
    Serveret med årstidens grønt og hjemmelavet sauce bearnaise

    * alle hovedretter serveres med smørvendte kartofler & sæsonens grønt
    * Ønskes hovedretten rundt 3 gange tillægges prisen kr. 45,-
  • Klassisk Vanilje creme brûlée
    Serveret med hjemmelavet sorbet & mynthe
    Intens Brownie
    m/syltede kirsebær, crunch og hjemmelavet Vanille is
    Chokolade symphonie
    Variation af chokolade & mørke bær
    Ballebro´s desserttallerken
    Udvalg af dessert køkkenets søde nuancer
    Ostetallerken
    Oste fra danske / europæiske mejerier & tilbehør

  • Udvalg af Sønderjysk pålægstraditioner
    Serveret med tilbehør & friskbagt rugbrød
    Hot dogs
    Saml selv - med alt i tilbehør
    Cremet aspargessuppe
    Serveret med kødboller & friskbagt brød
    Frisk Bagte TheBoller
    Med Pålæg og tilbehør
    Croissant´s
    Serveret med skinkesalat & hønsesalat

  • Det kolde
    - 2 slags Pålæg m/ tilbehør
    - Varmrøget laks m/ sennepscreme
    - Tomatsalat
    - Stave af Oste
    - Mild Skiveost m/ grønne Druer
    - Honning & Nutella
    - 2 slags marmelade
    - Grønt snack´s
    - Yougurt fra naturmælk
    - Scones med creme cheese

    Det lune
    - Røræg m/ bacon & purløg
    - Brunchpølser
    - Grønsagstærter
    - Små lune Frikadeller
    Det søde
    - Pandekager m/ sukker & sirup
    - Kringle
    - Frugtsalat

    Rundstykker, Grove Brød og Rugbrød
    Udvalg af Juice samt Kaffe & The
    Pris kr. 315,-
    Brunch v. min. 25 pers. 
  • Forretter
    - Varmrøget Laks m/ sennepscreme
    - Klassisk Ceasarsalat m/ kylling, crouton & dressing
    - Bagt hvid fisk m/ råmarineret Fennikelsalat
    - Bresaula m/ høvlet parmesan & hjemmelavet pesto
    - Perlebyg m/ smør og urter
    Hovedretter
    - Mørbrad af gris m/ bagte rødder
    - Helstegt Kalvemørbrad m/ puré
    - Dagens Kartoffel
    - Rösti af rodfrugter
    - Sauce
    - 2 slags Salater
    Desserter
    - Hjemmelavet vanilleis m/ crunch
    - Frugt tærte med creme fraiche
    - Panna cotta m/ frugt gelé
    - Blød chokolade kage med creme chantilly
    - Frugtsalat

    Pris kr. 450,- pr person
    Diverse Drikkevarer afregnes efter forbrug
    Buffet v. min. 25 pers.
  • Eksempel på barnedåbs menu/buffet:
    - Varmrøget Laks med sennepscreme
    - Ceasarsalat med crouton
    - Rejesalat med kryddermayo
    - Terrine af Kylling med estragon mayo
    - Små lune frikadeller med grønt snack
    - Hertil nybagt brød
    Lidt senere sættes yderligere frem:
    - Oksemørbrad med årstidens Puré
    - Råstegte krydderkartofler
    - Rodfrugts Rösti
    - Nordisk Salat med årstidens grønt
    - Grøntsagstærter
    Og som dessert
    - Lun Æbletærte med hjemmelavet is

    Pris pr person kr. 375,00
    (Børn fra  3-12 år - ½ pris) 
    Buffet v. min. 25 pers.